Ponentes

27 de novembre 2023

Hem convidat investigadors experts de renom de tot el món i ens oferiran ser partícips de les seves conferències i debats estimulants de cada camp:

Sergio Valero Verdú.

Professor del Máster Universitari en Instal.lacions Tèrmiques i Elèctriques. Eficiència Energètica de la Universitat Miguel Hernández. Expert en la realització de projectes d’instal·lacions solars fotovoltaiques.

Demetrio López Sánchez.

Gerent de l´empresa Demesol s.l. y professor del Màster Universitari en Instal·lacions Tèrmiques i Elèctriques. Eficiència Energètica de la Universitat Miguel Hernández. Expert en instal·lacions solars fotovoltaiques.

Darius Andriukaitis.

Professor de l´ Universitat Tecnológica de Kaunes, Lituania, Enginyeria elèctrica i electrònica. Expert en sistemes electrònics aplicats a les instal·lacions elèctriques.

Guillermo Velasco Quesada.

Professor a l´ Universitat Politècnica de Catalunya. Expert en sistemes d’optimització de les instal·lacions fotovoltaiques i eòliques.

Herminio Martínez García.

Professor a l´Universidad Politècnica de Catalunya. Expert en sistemes de millora de la qualitat de lenergia en un sistema fotovoltaic.

Alberto Martínez Sentana

Professor de l` Universitat Miguel Hernández y secretari del Colegi d` ingeniers Tècnics i Graduats de la provincia d`Alacant.

Jefe de producte de Projectes Smart Solar Global. Iberdrola / Smart Solutions / Smart Solar / Grans Instal·lacions

Juan Abad Server.

Director Técnic d`APEME. 

Jean Francois Picard.

Gerent de Producte i Capacitació d` AMARA NZero

Óscar Salazar Torres

Director Gerent. Euro-Fundlng

 

Vicente Galiano

Professor del Departament de Física i Arquitectura de Computadors de la Universitat Miguel Hernández d’Elx

 Patrocinat per la Conselleria d`Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat (CIAORG2022/24).